Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τζογανάκη Αικατερίνη

Γεννήθηκε στο Μοσχάτο-Αττικής το 1980 και ζει μόνιμα στην πόλη της Σάμου. Ο πατέρας της Κων/νος Τζογανάκης γεννημένος στα Χανιά Κρήτης ζει μόνιμα στην Σάμο από το 1984. Η μητέρα της Μαίρη Τζογανάκη το γένος Ρουσσάκη. Σύζυγος Ανδρέα Ευγενικού και μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού.
Έχει τελειώσει το Πολυκλαδικό Λύκειο Σάμου 3 κύκλο Οικονομίας και Διοίκησης κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών. Επίσης το Ι.Ε.Κ Σάμου με ειδικότητα σχεδίασης μέσο συστημάτων H/Y. Έχει πτυχίο Σχολής ΩΜΕΓΑ Αθηνών "Ειδικότητας Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφίματος". Τέλος έχει πτυχίο Σχολής Κομμωτικής-Μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής ''ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΛΟΝ'' Ρούλας Χριστοπούλου -Αμάραντου-Πάτρας. Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο ''Διαχείριση χαρακτηρισμένων και οικολογικά ευαίσθητων περιοχών''.
Εργάσθηκε σε τεχνικό γραφείο της πόλης Σάμου με την επωνυμία ''ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ ΑΕ''. Έχει δουλέψει κατά την περίοδο των σπουδών της στην Αθήνα σε πρακτορείο Διεθνών Μεταφορών ''EXPEDIDOR''. Μετά την αποφοίτησή της κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων σε διαφημιστική εταιρεία Αθηνών. Τέλος σε κομμωτήριο της πόλης Σάμου, ιδιοκτησίας Νικ. Μανιάκου και στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης Ρουχισμού.
Επιπλέον έχει γνώσεις μουσικής και για επτά χρόνια συμμετείχε στην Δημοτική Φιλαρμονική Σάμου και από οκτώ χρονών συμμετείχε στον Προσκοπισμό και έφτασε στον ανώτατο βαθμό με πολλούς επαίνους.

Τώρα ασχολείται με τα οικιακά και τη φροντίδα της κόρης της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου