Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πέτρου Βίκυ



Γεννήθηκε το 1983 στη Σάμο. Ο πατέρας της, Γεώργιος, λογιστής, κατάγεται από το Βαθύ και η μητέρα της, Καλλιόπη Γεροντή, κατάγεται από το Παλαιόκαστρο Σάμου.
Αποφοίτησε από το ενιαίο Λύκειο Σάμου το 2000 πετυχαίνοντας να εισαχτεί στο τμήμα Συνεταιριστικών Εκμεταλλεύσεων και Οργανώσεων στα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Αποφοίτησε από την Ιδιωτική Σχολή ΣΒΙΕ στο τομέα της αισθητικής. Απόφοιτος αριστούχα από την Ιδιωτική σχολή ΜΙΣΕΛ Κομμωτικής, Αισθητικής, Μακιγιάζ. Έχει Πτυχίο πληροφορικής ΕCDL. Έχει γνώση της Αγγλικής. Έχει εργαστεί σε εκπομπές και τηλεμαραθώνιους που είχαν θέμα την βοήθεια και την υγεία. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στην ΑΘΗΝΑ σε τηλεοπτικές παραγωγές σίριαλ και εκπομπές, στον ΑΝΤ1, ΜΕGA, ALFA, PRISMA, ως κομμώτρια και μακιγιάζ.
Σκοπός της είναι η μόνιμη επιστροφή στη Σάμο σε λίγους μήνες, και να ασχοληθεί με τουριστικές επιχειρήσεις. Η αγάπη της για την Σάμο, σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τα τελευταία χρόνια, της δημιούργησε την ανάγκη να βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε το νησί να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του. Με την επιστροφή της θέλει να δώσει και ένα μήνυμα σε όλους τους νέους Σαμιώτες, που μένουν εκτός Σάμου, να επιστρέψουν, και όλοι μαζί να βοηθήσουν στην βελτίωση σε όλους τους τομείς (υγείας, πολιτισμού, τουρισμού, αθλητισμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου