Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Γεραπετρίτης Δ. Γεώργιος



Ο Γεώργιος Δ. Γεραπετρίτης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 12/7/1979. Μεγάλωσε στον Όρμο Μαραθοκάμπου Σάμου και αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο του Μαραθοκάμπου το 1997. Το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως Γεωπόνος στη Σάμο.
Από το 2005 εργάζεται ως Γεωπόνος Σύμβουλος, Μελετητής και Συντάκτης Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης με έδρα το Καρλόβασι και έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην προαγωγή της Βιολογικής Γεωργίας, της Γεωργικής Ανάπτυξης και της Προστασίας του Περιβάλλοντος στη Σάμο. Παράλληλα έχει εργαστεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε πολλά Νομικά πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου (Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, ΟΠΕΚΕΠΕ, Ε.Ο.Σ.Σ., Επαγγελματικά Λύκεια, κ.α.) από το 2004 έως σήμερα. Τώρα εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ Καρλοβασίου.
Είναι μέλος και Ταμίας του Γεωπονικού Συλλόγου Σάμου & Ικαρίας. Επίσης, είναι μέλος και έχει διετελέσει Γραμματέας (2008-2013) του Συλλόγου Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη», έχοντας πλούσια συμμετοχή στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Σάμου.
Διαμένει μόνιμα στην Κιούρκα Μαραθοκάμπου, είναι παντρεμένος με την Ελένη Ιω. Αναστασίου – Αρχιτέκτονα, και έχει ένα παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου