Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κάρνος Χρήστος


Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στην Σάμο. Έχει καταγωγή από τους Σπαθαραίους. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας από το 2004 στο νησί της Σάμου στο χώρο της εστίασης και ψυχαγωγίας.
Έχει αποκτήσει δύο πτυχία στην αρχιτεκτονική εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και στον βιομηχανικό σχεδιασμό ( interior & industrial design) από τον Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό και Τεχνολογικό Όμιλο (Α.Κ.Τ.Ο.) και το Middlesex University Of London. Επίσης έχει γνώσεις Αγγλικών, υπολογιστών και μουσικής.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ελεύθερος επαγγελματίας διακοσμητής σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην εταιρία Α.R.C.H.- M.I.D. σαν σχεδιαστής εσωτερικών χώρων με εξειδίκευση στα μεγάλα πλοία και κρουαζιερόπλοια ( π.χ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ της εταιρίας ΔΑΝΕ, IRIS του ομίλου Βαρδινογιάννη κ.α.) καθώς επίσης και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες (π.χ. HOTEL PLAZA Aθηνών, CASINO RIO HOTEL Πατρών κ.α.)

Έχει διατελέσει μέλος της λέσχης του 4x4 club Περιστερίου, αθλητής του μπάσκετ της Άμιλλας Περιστερίου και αθλητής του στίβου του Πανελληνίου συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου