Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σουρτζίνος Στέφανος



Ο Στέφανος Σουρτζίνος γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Είναι 47 ετών. Τα τελευταία 17 χρόνια ζει μόνιμα στο Βαθύ. Είναι πολύτεκνος με 4 παιδιά.
Σπούδασε στην Αθηνά και την Ρόδο τις παροχές υπηρεσίας στον χώρο της εστίασης. Διατηρεί με την σύζυγο του εμπορική επιχείρηση στο Βαθύ. Ο ίδιος εργάζεται ως υπεύθυνος τμημάτων στον χώρο της εστίασης στην Σάμο και την Ελβετία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται έντονα και με αποτελέσματα στην προβολή και προώθηση ελληνικών προϊόντων διατροφής στην Ελβετία. Στην Σάμο έχει εργαστεί σε αρκετά καλά ξενοδοχεία με άριστες συστάσεις.
Είναι λάτρης της σαμιακής γης, φύσης και ιστορίας. Όραμα του είναι οι σωστές και ολοκληρωμένες παροχές υπηρεσίας της τοπικής αρχής στους επισκέπτες και κατοίκους της Σάμου. Καθώς και η επανεκκίνηση της αγροτικής παραγωγής του νησιού μας. «Καταναλώνω ότι παράγω». Επίσης πιστεύει και στις δυνατότητες που έχει η κάθε τοπική αρχή να δημιουργήσει δημοτικές επιχειρήσεις που θα είναι κερδοφόρες και ανταγωνιστικές. Τέλος, στην προσπάθεια προβολής του νησιού μας σε όλες τις μορφές τουρισμού. Οργάνωση, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου