Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σπυρίδωνος Νικόλαος


  Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μένει μόνιμα στα Κουμέϊκα Μαραθοκάμπου. Ο πατέρας του Σταύρος, συνταξιούχος Ναυτικός, και η μητέρα του Αικατερίνη, βιοκαλλιεργητής ελιάς, το γένος Καρανικολάου, κατάγονται από τη Σάμο.
Αποφοίτησε το 2002 από το Ναυτικό-Ναυτιλιακό ΤΕΕ Οινουσσών Χίου και το 2004 από το ΙΕΚ της Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελματιών ως Σχεδιαστής μέσω Συστημάτων Η/Υ. Επίσης, το 2006 σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων στο Δημόσιο ΙΕΚ Ν. Σμύρνης. Το 2013 απέκτησε Πιστοποίηση Βασικών Δεξιοτήτων Τ.Π.Ε. από το ΚΕΚ Δέλτα Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου Cambridge στην Αγγλική γλώσσα.
Έχει εργαστεί πολλά χρόνια σε Αθήνα, Σάμο και Μύκονο στον χώρο του σχεδίου, του τουρισμού και των πωλήσεων. Σήμερα δραστηριοποιείται σε όλη τη Σάμο στον κλάδο των πωλήσεων.
Είναι μέλος της ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ ΑΣΚ Κέρκης, καθώς και εθελοντής πυροσβέστης στο κλιμάκιο πυρόσβεσης Κουμεϊκων. Λάτρης του φυσικού, πολιτιστικού και πολιτισμικού πλούτου της Σάμου με πολυετείς προσπάθειες προώθησης τους μέσω του διαδικτύου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου