Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Σακελλάρης Ι. Χριστόδουλος



Γεννήθηκε το 1981. Οι γονείς του Ιωάννης Σακελλάρης και Μαρία Σακελλάρη, το γένος Δημητρέλια, επάγγελμα ξενοδοχοϋπάλληλοι, κατάγονται και ζουν μόνιμα στον Πύργο της Σάμου.
Μεγάλωσε στον Πύργο και είναι απόφοιτος του ενιαίου πολυκλαδικού Λυκείου Σάμου. Σπούδασε ειδικός μαγειρικής τέχνης και από την ηλικία των 18 του χρόνων εργάστηκε σε μεγάλους χώρους εστίασης, αλλά και ξενοδοχειακές μονάδες των Αθηνών και του νησιού μας. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός.
Από το 2008 δραστηριοποιείται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία  στο Καρλόβασι της Σάμου στο χώρο της μαζικής εστίασης, θέλοντας να επενδύσει και να προσφέρει στο τόπο του.
Είναι μέλος του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμάκιου Πύργου, του συλλόγου μηχανοκίνητου αθλητισμού Σάμου και του ναυταθλητικού ομίλου Καρλοβάσου, προσπαθώντας με σθένος και μεγάλη ενεργητικότητα να στηρίζει κάθε τους πρωτοβουλία.
Όραμα του ένας δήμος χωρίς κομματικές κατευθύνσεις, που θα δίνει λύσεις στα απλά και σύνθετα προβλήματα των δημοτών, και θα μπορέσει να γίνει πόλος επενδύσεων, κυρίως σε επίπεδο τουρισμού και θα κατατάξει τον τόπο καταγωγής του στο επίπεδο που του αξίζει. Αυτός είναι και ο λόγος, κατά τον ίδιο, που τάσσεται αγωνιστικά στο πλευρό του Χρήστου Χατζηχριστοδούλου και του ανεξάρτητου κομματικά συνδυασμού  "Ανατροπή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου